30 novembar 2016

Poziv za učešće u Javnoj raspravi o Koncesionom aktu za Kalimanj

Na osnovu Zaključka Vlade CG broj: 08-126, a shodno članu 18 stav 3 Zakona o koncesijama, Javno preduzeće za upravljanjem morskim dobrom Crne Gore objavljuje:

JAVNI POZIV
ZA UČESTVOVANJE U JAVNOJ RASPRAVI
O NACRTU KONCESIONOG AKTA ZA DODJELU KONCESIJE ZA KORIŠĆENJE LUKE OD LOKALNOG ZNAČAJA “LUKA TIVAT-KALIMANJ”

Javno preduzeće poziva građane, naučne i stručne institucije, državne organe, nevladine organizacije, pravna lica, preduzetnike, medije kao i sve ostale zainteresovane subjekte, da se uključe u javnu raspravu o Nacrtu Koncesionog akta za dodjelu koncesije za korišćenje luke „Kalimanj“ u Tivtu.

Javna rasprava će se održati u periodu od 01. – 17. 12. 2016.g.

Javna rasprava se organizuje na sljedeći način:

1. Objavljivanjem Nacrta Koncesionog Akta za dodjelu koncesije za korišćenje luke od lokalnog značaja „Kalimanj“ u Tivtu na web site-u Javnog preduzeća sa e-mail adresama na koje zainteresovani mogu davati svoje primjedbe.

2. Organizovanjem prezentacije i rasprave o Koncesionom aktu za zainteresovane uz prisustvo predstavnika predlagača u prostorijama Opštine Tivat, 06.12.2016.g. sa početkom u 10 h.

3. Organizovanjem uvida u Nacrt Koncesionog akta u prostorijama Sekretarijata za uređenje prostora Opštine Tivat, Trg Magnolija i Javnog preduzeće Morsko dobro – Budva, ul Popa Jola Zeca b.b., svakog radnog dana, tokom trajanja Javne rasprave u vremenu od 13 – 15 h.

Primjedbe, sugestije i predloge, zainteresovani učesnici Javne rasprave, mogu dostavljati:
u pisanoj formi Sekretarijatu za uređenje prostora Opštine Tivat i Javnom preduzeću za upravljanje morskim dobrom (adresa: ul. Popa Jola Zeca bb Budva) ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.).

JP Morsko dobro će voditi posebnu evidenciju o prispjelim primjedbama, sugestijama i predlozima i sačiniti Izvještaj o održanoj Javnoj raspravi.

 

KONCESIONI AKT ZA DODJELU KONCESIJE ZA KORIŠĆENJE LUKE OD LOKALNOG ZNAČAJA "LUKA KALIMANJ - TIVAT"

kontakt e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Copyright © Morsko dobro 2017

Premium Joomla Templates