30 jun 2018

‘Beach clean up’ - zajednička akcija čišćenja nezakupljenih djelova plaže u Buljarici od strane TUi-a i Jp Morsko dobro

JP Morsko dobro danas je u Buljarici podržalo ‘beach clean up’ akciju koju predstavnici grupacije TUI, najveće kompanije u svijetu za putovanja i turizam, organizuju u okviru svojih društveno odgovornih aktivnosti gotovo u svim primorskim turističkim zemljama.

Na incijativu TUI-a i turističke agencije Guliver, JP morsko dobro je predložilo da se akcija sprovede na nezakupljenim i manje uredjenim djelovima duge buljaričke plaže. U akciji su učestvovali zaposleni u TUI-ju i zaposleni u JP Morsko dobro.

Današnja akcija bila je početni korak u ostvarivanju dugoročne saradnje, ali i povod da predstavnici Jp Morsko dobro razmijene iskustva sa predstavnicima renomirane turističke grupacije o primjerima dobre prakse u upravljanju plažama u cijelom svijetu.

Jedna od budućih tema sa predstavnicima TUI-a biće primjena Strategije upravljanja plažama i tematizacija kupališta koju JP Morsko dobro uvodi kao novi standard u valorizaciji plažnih resursa Crne Gore i primjena standarda u turističkoj ponudi na plažama koje TUI postavlja kao normativ za dolazak turista iz Zapadne Evrope, ali i cijelog svijeta.

 

image1

Copyright © Morsko dobro 2017

Premium Joomla Templates