20 februar 2019

JP Morsko dobro na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore učestvuje od 21-24. februara na 41. Međunarodnom sajmu turizma (IFT 2019) u Beogradu. Prezentacija crnogorskih plaža, marina i svega što crnogorska obala nudi smještena je na centralnoj poziciji štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.
Tema ovogodišnjeg nastupa Javnog preduzeća je nova tipizacija kupališta i plaža od Herceg Novog do Ulcinja. Od sezone 2019. sva javna kupališta imaće svoju temu- porodična kupališta, nešto skrovitija romantična i izletnička kupališta, kupališta za aktivni odmor (wind & kite surfing i ronjenje), party” kupališta…Kao poseban novitet izdvojili smo (pet friendly) kupališta za pse koja su namjenjena svim turistima i posjetiocima koji dan na plaži žele nesmetano da provedu sa svojim ljubimcima. Tu su i plaže posebne namjene, ljekovita i nudistička kupališta.
Za sajamski nastup pripremljeno je i specijalno magazin izdanje “The Collection Montenegro Best Beaches” - katalog najatraktivnijih plaža koje posjeduju prestižno ekološko priznanje Plavu zastavicu, ali i izvanrednu gastro i lifestyle ponudu na plaži.
Za vrijeme trajanja sajma direktor Javnog preduzeća Predrag Jelušić sa svojim saradnicima održaće sastanke sa brojnim turističkim poslenicima i partnerima iz Srbije i regiona. Svakodnevno su organizovani i medijski nastupi na kojima će crnogorska obala, kao najznačajniji turistički resurs, biti promovisana pred auditorijumom jednog od naših najvažnijih tržišta.

Copyright © Morsko dobro 2017

Premium Joomla Templates