20 jun 2019

Direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore Predrag Jelušić svečano otvara restoran “Sea Forest”

Direktor Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore Predrag Jelušić svečano će otvoriti restoran “Sea Forest” u Luštici Bay, večeras u 20.00 sati.

U zemlji koja vjekovima njeguje tradiciju i na njenim vrijednostima zasniva svoj budući razvoj, izuzetno je važno da nacionalni brendovi dobiju priliku da svojom bogatom ponudom budu dio jednog od najvećih turističkih projekata na našoj obali.

Nastojanje Luštice Bay da afirmiše domaće brendove u raznolikim sferama uključujući poljoprivredu, umjetnost, modu i ugostiteljstvo, doprinosi boljem predstavljanju svega što Crna Gora nudi.

Gastronomska i ugostiteljska ponuda naši su glavni aduti kojima teško odolijevaju oni koji jednom posjete Crnu Goru, a vrlo često su motiv i inspiracija našim gostima da se iznova vraćaju.

Ponosni smo što je restoran Forest kao renomirani brend već dugo prisutan na ugostiteljskoj mapi Crne Gore, prepoznat od strane upravljača Luštice bay gdje danas dobija svoj restoran na moru. Svjedočeći uspjehu u obavljanju ugostiteljske djelatnosti na najvišem nivou u Nikšiću i Podgorici, “morski koncept” ovog restorana zasigurno će obezbjediti dodatan kvalitet ukupnoj ugostiteljskoj ponudi Luštice Bay.

Copyright © Morsko dobro 2017

Premium Joomla Templates