Luka Porto Montenegro

Položaj

Porto Montenegro je smješten u Tivtu, marina obuhvata najdublje vode i najljepši pejzaž na Mediteranu. Porto Montenegro nalazi se u prirodnoj zaštićenoj luci, nudeći maksimalnu sigurnost i zaštitu za jahte. Država Crna Gora omogućava jahtama  da se zadržavaju u njenim vodama bez vremenskog ograničenja ili uslova za uvozne dažbine.

Autorizovani servis dobavljači

Brodski dobavljač nudi niz autorizovanih servis dobavljača uključujući Shell, Kohler, Yamaha, CAT, Volvo Penta and Honda.

Granični prelaz

Carinjenje na ulasku i izlasku iz Crne Gore može biti obavljeno uz pomoć Porto Montenegro tima. Niko osim kapetana ne može da napušti ili da se ukrca na plovilo dok se ne izvrši carinjenje.

Otpadne vode i struja   i gorivo

Tretman otpadnih vodaje moguće obaviti besplatno.Na raspolaganju su različita napajanja za različite veličine veza (16A, 32A, 63A, 125A, 250A, 400A and 230V, 400V). Poreski i carinski oslobođeno gorivo je dostupno za privatna i komercijalna plovila, sa 24/7 uslugom tokom cijele sezone.

Parking

Prostor za preko 250 vozila je na raspolaganju.

Komunikacija

Tri aerodroma se nalaze u blizini luke Tivat(7km), Podgorica (90km) i Dubrovnik (46 km). Moguć je prilaz motornim vozilom do luke, a za dalju komunikaciju može se koristiti Jadranska magistrala.

Nautička karta luke

Copyright © Morsko dobro 2017

Premium Joomla Templates